Головна » 2017 » Червень » 1 » Вилучили «MERCEDES-BENZ» та 820 пачок цигарок закарпатські митники

Вилучили «MERCEDES-BENZ» та 820 пачок цигарок закарпатські митники

Закарпатські митники вилучили «MERCEDES-BENZ» та 820 пачок цигарок

Сьогодні, 1 червня 2017 року, в зоні митного контролю митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено спробу незаконного вивезення з України тютюнових виробів. Цигарки намагався вивезти наш співвітчизник на легковому автомобілі «MERCEDES-BENZ S 350».

Для проходження митного контролю громадянин обрав «зелений коридор» та при усному опитуванні заперечив наявність будь-яких товарів, в тому числі тих, що підлягають декларуванню, а також повідомив, що жодних прихованих від митного контролю товарів не переміщує.

На підставі наявності ознак облаштування транспортного засобу спеціально виготовленими сховищами (тайниками) або використання інших засобів чи способів, що утруднюють виявлення товарів працівники митниці прийняли рішення провести поглиблений митний огляд. Відтак у спеціально виготовленому сховищі, митники виявили приховані від митного контролю 820 пачки тютюнових виробів. Всі виявлені цигарки вітчизняного виробництва, з акцизними марками України, торгової марки «Rothmans Demi». Вартість виявлених сигарет, згідно з маркуваннями на пачках, становить 18 040 гривень, а вартість автомобіля –понад 825 тис грн.

Таким чином, громадянин України вчинив дії спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ (тайників).

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. На підставі статті 511 Митного кодексу України товари – безпосередні предмети порушення митних правил та транспортний засіб зі спеціально виготовленими сховищами вилучено до рішення суду.

ДФС у Закарпатській області


За матеріалами: Новини сьогодні
01-06-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1763

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]