Головна » 2015 » Жовтень » 4 » Виповнилось 9 років екокурорту ''Ізки''

Виповнилось 9 років екокурорту ''Ізки''

Паралельно з  іменинами відбувся міжнародний пленер художників.

На святкування Дня народження, певно, найпопулярнішого на Міжгірщині екокурорту з’їхалось багато відпочивальників, 26 кращих художників з усіх куточків України, Білорусії, Бельгії та представники влади: голова Міжгірської РДА Василь Худинець, заступник Ужгородського міського голови Іван Шкирта та кандидат на Посаду Пилипецького сільського голови Василь Готра.

«Я дякую Богу за те, що народився, виріс і живу у мальовничому Верховинському краю. Один з небагатьох способів заробітку для жителів Міжгірського району – туризм. Завдяки подібним екокурортам люди мають робочі місця, це додаткові надходження до бюджету.

«Ізки» - старійшина туристичного бізнесу в нашому краї. Тому особливо хотів би подякувати власнику Андрію Бойко, що обрав наше село для розміщення екокурорту і привітати всіх зі святом», - сказав кандидат у депутати до Закарпатської обласної влади Іван Шкирта.

 Від сьогодні «Ізки» стали ще привабливішими для туриста. Тут надаватимуть послуги апітерапії – своєрідного лікування бджолами. Відрадно, що саме цей курорт проводить реабілітацію для учасників антитерористичної операції. Бійцям допомогли і на свій День народження.

По одній картині 26 художників продавали з аукціону. Зібрані кошти відправлять нашим героям на Схід. Найбільше за витвір мистецтва вдалося виторгувати 8000 гривень.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11446

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]