Головна » 2015 » Січень » 25 » Вишиванки — модний український стиль

Вишиванки — модний український стиль

Останнім часом дуже популярним одягом стали вишиванки. Ще з давніх часів колоритний одяг носили як чоловіки, так і жінки. Сьогодні багато дизайнерів розробляють свої лінії одягу з елементами національної символіки та підносять одяг XIX століття на новому рівні, внісши в нього свіжість і стиль.

У гардеробі будь-якої модниці має бути вишиванка. Цей етнічний одяг відмінно виглядає як з джинсами, так із звичайними класичними брюками. Найчастіше їх одягають на модні вечірки, та інші заходи, якщо власниця стильною одягу захоче виділитися серед інших, також вишиванки можна носити і просто на роботу, звичайно, якщо дозволяє офісний дрес-код одягу. Це універсальний одяг, який з доповненням аксесуарів може бути як буденним, так і святковим.

Придбати для себе сорочку з вишитим квітковим або етнічним візерунком найпростіше в інтернет-магазинах. Варто зазначити, що у всесвітній павутині таких магазинів є багато, які пропонують не тільки дорослі жіночі та чоловічі сорочки - вишиванки, сукні - вишиванки для жінок та інші типи одягу з етичними візерунками, а й дитячі. Одним з популярних онлайн-магазинів, які спеціалізуються на оптовій і роздрібній продажі одягу української тематики, на сьогоднішній день є "ЕтноДім". У каталозі магазина ви зможете знайти одяг чорного і білого кольору з льону, шифону, батисту та іншого полотна. В тому числі етнічні аксесуари та взуття, виготовлене з різних матеріалів в тому ж стилі.

Відвідавши онлайн-магазин "ЕтноДім" ви можете повністю оновити свій гардероб, купивши якісні, модні та унікальні речі. І мова йде не просто про одяг, а й різні аксесуари до нього, в тому числі і взуття. Вашій увазі на сторінках сайту http://etnodim.com.ua/ua надані авторські ручні роботи українських майстринь, які радо виконають будь-яке замовлення, внісши ваші побажання і корективи.

Якщо ви вже купили вишиванку, то повинні знати, щоб довше вона мала первинний і красивий вигляд за нею слід правильно доглядати. Для початку прати бажано вручну, якщо в пральній машинці, то тільки в делікатному режимі прання в холодній воді. Після прання вишиванку не викручувати, її складають і сушать на рівній поверхні.

І останнє, гладити вишиванку можна тільки на виворітній стороні і через додаткову тканину. Дотримуючись всіх вище згаданих застереженнь, ви не зіпсуєте вишивку на одязі, а сама вишиванка буде тривалий час виглядати як нова.

Вишиванки, як для дорослих, так і для дітей з різними українськими орнаментами, виконанні вручну, підкреслять ваш стиль і будуть виглядати бездоганно на будь-якій фігурі.

Наталія Демеш спеціально для http://nowyny.com


За матеріалами: Новини сьогодні
25-01-2015
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11249

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]