Головна » 2015 » Серпень » 15 » Високогірне село - чим так причарувало й звабило губернатора

Високогірне село - чим так причарувало й звабило губернатора

Старим дерев’яним храмом, чудовими навколишніми видами та кришталевої чистоти повітрям!

Вчора у рамках представлення нового голови Перечинської РДА Геннадій Москаль відвідав чудове закарпатське село Лікіцари.
"Щодня представляємо новопризначених голів РДА на Закарпатті. Вчора були на Перечинщині й після офіційної частини проїхалися по кількох об’єктах. А потім оглянули стару (18 ст.) дерев’яну церкву у високогірному селі Лікіцари. Селян тут залишилося всього три десятки. Чисте повітря, яким не можна надихатися, а краєвиди такі, що захотілося перенести сюди обласну адміністрацію" - повідомив губернатор.

Під час відвідин старовинної церкви Геннадій Москаль згадав розбиту бойовиками церкву на Луганщині.

"І знову паралелі з Луганщиною. Лютий цього року. Під час боїв за Дебальцево під «роздачу» потрапило й с.Троїцьке Попаснянського району, яке по кілька разів на добу обстрілювали з артилерії та «Градів».

«Борцы за православный мир» із лнр влучили реактивними снарядами в стару кам’яну церкву (збудована в 1840-му). Знищений вівтар, розбитий іконостас, посічені осколками стіни…

Дві церкви на крайньому сході й крайньому заході. На перший погляд таке враження, наче перебуваєш на різних планетах. Але ми одна країна і один народ. Тут, на Закарпатті, я переконався в цьому ще більше" - написав на своїй сторінці у Фейсбук Геннадій Москаль.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
15-08-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11069

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]