Головна » 2016 » Вересень » 13 » Візит Фреймут до Хуста - шок від медицини та гордість освітою. ФОТО, ВІДЕО

Візит Фреймут до Хуста - шок від медицини та гордість освітою. ФОТО, ВІДЕО

Після кількаденного перебування у Хусті Ольга Фреймут зібрала містян на центральній площі міста та поділилась враженнями від інспекції.

Команда телепрограми «Інспектор Фреймут» склала загальне враження про Хуст, перевіривши різні сфери  - медицину, їжу, безпеку,еліту та освіту. Розчаруванням і ганьбою міста стала медицина. Як телевізійники перевіряли місцевий пологовий будинок та не змогли потрапити у зачинене від переляку дитяче відділення.

Жодного балу не отримала і «Еліта». На думку телеведучої, мер не є відкритим зі своїм виборцем хоча б тому, що ні він, ні керівник пологового будинку не відкликнулись на запрошення інспектора прийти на підведення підсумків.

«Безпеку» у Хусті інспектор оцінила в 1 бал, пояснивши, що гуляти вулицями не страшно, однак дороги на деяких вулицях залишають бажати кращого.
 Найвищий бал отримали «Освіта» та «Їжа». Команда була приємно враженою Хустською гімназією-інтернат та місцевим вчителем Олесею Ківеждій. Ольга Фреймут відзначила високий професіоналізм вчителів та назвала школу дивом України, після цього вручила директору відзнаку «Гордість міста».

«Їжа» отримала теж 2 бали. Mukachevo.net вже повідомляло, що Фреймут дала відзнаку «Гордість міста» ресторану в Хусті.

Крім того, команда «Інспектора Фреймут» підготувала подарунок місту – лавиці, які мають встановити на замковій горі.

Нові випуски телепрограми, зокрема і перевірка Хуста, вийдуть в ефір «1+1» вже в листопаді.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
13-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11035

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]