Головна » 2016 » Березень » 19 » Визначилися у поліції два секс-символи: киянка та провінціалка

Визначилися у поліції два секс-символи: киянка та провінціалка

Співробітниця патрульної поліції Києва Людмила Мілевич стала справжньою зіркою інтернету завдяки своїй ефектній зовнішності і фото в Instagram. Нещодавно поліцейська показала, на чому вона їздить на роботу і як відпочиває.

На роботу дівчина їздить на особистому авто - тюнингованому Hyundai Coupe (Tiburon). "У когось вихідний, а у мене служба. Поспішаю на улюблену роботу! Всім гарного настрою та гарного відпочинку!" - підписала фотографію Людмила.

За словами самої Мілевич, вона пішла в поліцію для того, щоб вплинути на ситуацію в країні.

Дівчина каже, що зарплата в 10 тис. гривень її цілком влаштовує, адже на минулому місці роботи вона заробляла менше.

У профілі Instagram Людмили Мілевич багато фотографій з відпочинку.

Особистий час дівчина також проводить в напружених тренуваннях - робота вимагає хорошої фізичної форми. Знаходить Мілевич час і на сім'ю.

Крім усього іншого, Мілевич встигає присвячувати час веденню свого каналу на YouTube, де ділиться з передплатниками новинами і нотатками про свою роботу і життя.

Раніше повідомлялося, що наприкінці 2015 року лави українських копів в Ужгороді поповнилися ще однією красунею - фотомоделлю Євгенією Філоненко, пише РБК-Україна. Styler.

До початку кар'єри поліцейського дівчина брала участь у конкурсах краси і фешн-показах. Женя Філоненко встигла стати обличчям місцевого спортклубу Viper Gym, "Афіші Закарпаття" і косметичного бренду Avon.

Крім зовнішності українські поліцейські можуть похвалитися і талантами. Зовсім нещодавно львівська поліцейська підкорила Мережу виконанням "Я піду в далекі гори".


За матеріалами: Новини сьогодні
19-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1858

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]