Головна » 2016 » Лютий » 9 » Влада краю всіляко сприятиме підприємцям, які створюють робочі місця - Москаль

Влада краю всіляко сприятиме підприємцям, які створюють робочі місця - Москаль

Німецький підприємець планує розширювати виробництво на Закарпатті.

Представники німецької корпорації Gonser Group зустрілися у понеділок із головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем, аби обговорити плани розширення виробництва на Закарпатті.

Власник корпорації Юрген Зігфрід Гонсер розповів, що Gonser Group має розгалужену систему підприємств різного профілю, розташованих на двох континентах. Виробничі потужності є у Німеччині, Чехії, Словаччині, Індонезії, Китаї, основне ж виробництво знаходиться у Тунісі. Філії корпорації успішно працюють на Закарпатті вже з десяток років. Фірми займаються, зокрема, обробкою текстильних виробів та тісно співпрацюють зі швейними підприємствами Закарпаття.

«Нині на сучасному ринку попит на наші вироби зростає. Водночас збільшується і конкуренція. Ми плануємо налагодити повний цикл виробництва продукції на Закарпатті. Розглядаємо можливість розташування тут нашого основного виробництва. Нас приваблює, зокрема, близькість кордонів», - зазначив Юрген Зігфрід Гонсер.

Директор закарпатського підприємства з німецькими інвестиціями Генріх Герман Стамп каже, що виробництво працює успішно. Однак через нинішні банківські обмеження не має можливості вільно працювати з готівкою. Він попросив керівника краю дати сигнал у столицю щодо ситуації з іноземними інвесторами, інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

Геннадій Москаль запевнив, що влада краю всіляко сприятиме підприємцям, які створюють робочі місця. Він також надав німецьким бізнесменам список об’єктів державної власності в області, які би підійшли для налагодження їхнього виробництва.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
09-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1905

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]