Головна » 2013 » Липень » 6 » Влада сьогодні - це мильна бульбашка, огороджена щитами декількох полків спецназу

Влада сьогодні - це мильна бульбашка, огороджена щитами декількох полків спецназу

Влада сьогодні - це мильна бульбашка, огороджена щитами декількох полків спецназу.

Штурм у Врадіївці показав, що влада Віктора Януковича перетворилася на фікцію.

Про це пише Юрій Бутусов у статті «Відступати нікуди: за нами - Врадіївка» в «Дзеркало тижня»

«Трагедія Ірини Крашкової переконливо показує, що влада сьогодні - це мильна бульбашка, огороджена щитами декількох полків спецназу», - зазначає журналіст.

«Ця влада щось робить тільки під вашим особистим контролем, пан президент. Тільки ви можете відремонтувати дорогу, виплатити компенсацію постраждалим вкладникам, розслідувати кримінальну справу і покарати винних, допомогти жінці і дитині. Ви хотіли абсолютну владу? Ви її отримали. Система не працює », - констатує Бутусов.

«Не працюють канали інформації, і навіть вас не вважають за потрібне проінформувати про справжній стан справ. Не працює навіть корупція - тому що хабар вже не є гарантія виконання чиновниками своїх зобов'язань », - говорить він.

Дійшло до того, що не працює навіть страх - тому що розставлені Януковичем кадри «бояться не вчинити злочин, а залишити сліди злочину».

«У цій системі, пан Янукович, ви - не друг і не суверен, ви - тимчасовий попутник, якого сама система відторгатиме тоді, коли визнає, що ви стали їй заважати. Якщо раніше, доведені до відчаю люди,  не знесуть весь цей картковий будиночок ... », - резюмує Юрій Бутусов

За матеріалами: Новини сьогодні
06-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11213

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]