Головна » 2015 » Серпень » 14 » Вода в місті пахне ацетоном - жителі Тячева б'ють на сполох

Вода в місті пахне ацетоном - жителі Тячева б'ють на сполох

Нещодавно мешканці кількох вулиць Тячева виявили, що вода в їх домогосподарствах придбала специфічний запах і присмак ацетону.

Багато хто не ризикує використовувати воду навіть для побутових потреб, не кажучи вже про пиття чи приготування їжі. Кажуть, у дітей після неї навіть висип з'являється, пише Tyachiv.com.ua.

Жителі цих вулиць написали колективне звернення до Тячівської міськради, де для його розгляду була створена комісія. За її дорученням фахівці Держекоінспекції в Закарпатській області провели обстеження трубчастих колодязів в приватному секторі по вулицях Річковий, Бучанської, Незалежності та на водозаборі Тячівського ВУЖКГ. До обстеження залучили також працівників Тячівської санепідемстанції. За результатами дослідження кожен заявник отримав результати лабораторних досліджень.

Однак тячівці кажуть: чіткої відповіді щодо того, придатна вода на їх подвір'ях до споживання, так і не отримали. Тому городяни звернулися за допомогою до районної комісії з ТЕБ та НС на чолі з заступником голови Тячівської РДА Василем Каганця. У результаті розмови було прийнято рішення доручити Тячівської санстанції взяти воду на повторні аналізи, що й було згодом зроблено. За тиждень їх результати стануть відомі.

Але поки цей процес триває, жителі мікрорайону просили організувати їм привіз питної води, але в цьому їм відмовили, посилаючись на те, що в районі немає резервуара для доставки питної води у великих кількостях. Тому люди й далі привозять воду для своїх потреб самостійно.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
14-08-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11069

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]