Головна » 2012 » Листопад » 3 » Волосся, яке випадає, треба лікувати комплексно

Волосся, яке випадає, треба лікувати комплексно


"Волосся стало сипатися прямо пучками. Смикну за волосину, випаде 20,  розчісуватися страшно, - розповідає  Оксана Петренко.

Жінка нещодавно переїхала до Києва.

"Я грішу на зміну води, у столиці вона просто жахлива, а, можливо, додалися  стрес від переміни місця проживання і осінній авітаміноз".

Оксана серйозно  взялася лікувати волосся. Перш за все змінила  шампунь - звичайний  викинула, а придбала англійський, що на 80% складається із натуральних інгредієнтів. За 250 мл пляшечку віддала 160 гривень. Його має вистачити на 3-4 місяці.

"Колись для росту і зміцнення волосся мені допомагав відвар коренів лопуха. Якраз зараз, у кінці жовтня, коріння варто копати - воно зараз найсильніше. Але зверху листочків рослини вже немає, тому лопух важко знайти. Хіба що треба було запримітити його ще з літа. Я таких місць не знайшла, тому вирішила коріння купити".

В аптеках 50 г коріння лопуха коштує від 13 до 20 гривень.

"Це дуже дорого. Цих 50 г вистачить на 2 полоскання. А курс лікування має становити не менше 2 місяців. Тобто треба кілограмів 2 коріння", - зауважує жінка.

Вона знайшла у Рівненській області чоловіка, який займається заготівлею і продажем трав. Він продає лопух за 35 гривень за кілограм. Для Оксани передав пакунок автобусом.

"Кілька корінчиків кип'ячу не менше 20 хвилин у 2 літрах води. Потім темно-зелений настій залишаю на ніч. Після миття голови шампунем, полощу волосся  відваром, який злегка підігріваю".

Також Оксана стала додавати у своє меню більше моркви, молочних продуктів, яєць, горіхів і морепродуктів. Усі вони сприяють зміцненню волосся.

"Минув місяць, а мені вже стали казати: "Яке у вас здорове і гарне волосся".
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/ls-health-and-beauty/_volossya-yake-vipadae-treba-likuvati-kompleksno/464400">Gazeta.ua</a>



За матеріалами: Новини сьогодні
03-11-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11505

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]