Головна » 2017 » Квітень » 19 » Вперше приїхав до Виноградова мобільний сервісний центр МВС

Вперше приїхав до Виноградова мобільний сервісний центр МВС

У Виноградові мобільний сервісний центр побував 19 квітня, де розмістився на території колишнього МРЕВ.

Ознайомилися з роботою цього пересувного центру голова Виноградівської районної ради Віталій Любка та його заступник Адальберт Сверенко. З Михайлом Бойчуком, заступником директора регіонального сервісного центру МВС в Закарпатській області, керівники районної ради обговорили укладання договору про співпрацю між райрадою і обласним сервісним центром, а також подальшу його роботу на Виноградівщині. Зокрема запропонували визначити конкретний день для прийому жителів району та можливість його розташування у центрі міста.
− Позаяк на Виноградівщині немає МРЕВ, жителі району неодноразово зверталися із заявками до районної ради щодо приїзду такого мобільного сервісного центу. Тож відповідне клопотання від районної ради було направлене в обласний сервісний центр. − розповів Віталій Любка. – Взагалі робота такого центру необхідна для мешканців нашого району. Адже у найближчі територіальні центри наразі людям доводиться їздити в Іршаву, чи Хуст, а тут на місці можна отримати найбільш поширені адміністративні послуги.
Мобільний сервісний центр оснащений сучасним обладнанням. Тут є можливість зареєструвати та перереєструвати, зняти з обліку транспортний засіб, замінити посвідчення водія, отримати міжнародне посвідчення водія, довідку про відсутність судимостей.
Виїзні дні для таких сервісних центрів по області заплановані на середу, четвер і п’ятницю. Чекаємо у коментарях Ваші пропозиції щодо дня роботи такого центру у Виноградові.


За матеріалами: Новини сьогодні
19-04-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11041

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]