Головна » 2018 » Червень » 28 » Вперше в Ужгороді відбувся марафон наречених

Вперше в Ужгороді відбувся марафон наречених

В Ужгороді вперше відбувся забіг наречених

9-й Парад Наречених в Ужгороді сьогодні стартував із забігу. "Runaway Brides" у місті над Ужем відбувався уперше і зібрав майже два десятки учасниць. Загалом і для України спринт наречених – це новинка!

"Сьогодні бігати – це модно. Носити кросівки під плаття – в тренді. Бути крутішою за Джулію Робертс – реально. Кожна з вас може пробігти 500 метрів. З власних причин або просто так!", – наголосили організатори незвичного спринту.

Ужгородські наречені дійсно подолали дистанцію у близько 500 метрів від площі Поштової до площі Народної. Захід у форматі "Fun Run" передбачав, що учасниці у відповідному святковому вбранні та зручному взутті бігтимуть "назустріч своєму щастю" і ніяк інакше. Вийшло видовищно, весело, динамічно!
Перемогу у "Runaway Brides" здобула "наречена" Анастасія Маніко, друге і третє місце посіли Анастасія Кузьма та Катерина Денисенко. Переможниці першого в Ужгороді забігу наречених отримали відзнаки та подарунки від організаторів і спонсорів заходу. Всім учасницям забігу на згадку про парадні перегони вручили медалі.

"Я давно займаюся спортом як спортсмен-любитель. Сьогодні прийшла на змагання за враженнями і гарним настроєм, а піду із перемогою!", – розповіла переможниця "Runaway Brides" Анастасія Маніко.

Купа фото на згадку, бризки шампанського, приємні сюрпризи – ось із чим учасниці забігу пішли готуватися до основних заходів 9-го Параду Наречених. Вже о 19:00 стартує автопробіг весільного кортежу вулицями міста. О 19:30 відбудеться піший Парад Наречених від площі Поштової через центр міста до обласного драмтеатру. А о 20:00 на глядачів та учасниць чекає фінальна шоу-програма на площі перед драмтеатром. Там пройде презентація кожної групи наречених та нагородження переможниць в 11 номінаціях. Не пропустіть один із найбільш видовищних заходів Ужгорода!


За матеріалами: Новини сьогодні
28-06-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1646

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]