Головна » 2016 » Березень » 8 » Впродовж дня терористи 15 разів обстріляли позиції сил АТО

Впродовж дня терористи 15 разів обстріляли позиції сил АТО

Впродовж дня терористи 15 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook у зведенні станом на 18.00.

"На Донецькому напрямку "гаряче" було поблизу Авдіївки, де ворог обстрілював наші укріплення з мінометів калібру 82 мм. По опорному пункту в районі Опитного російські терористи вели вогонь з міномета калібром 120 мм та автоматичного гранатомету. Позиції поблизу Луганського терористи обстріляли з міномета калібру 82 мм та БМП. А укріплення сил АТО в Пісках та Опитному були обстріляні зі стрілецької зброї", - зазначається у зведенні.

На Маріупольському напрямку бойовики вели вогонь з міномету калібру 82 мм по українських позиціях в Широкиному, а з гранатометів - по опорному пункту поблизу Мар’їнки.

Збройні сили України впродовж дня вогонь у відповідь не відкривали.

Зазначимо, протягом минулої доби, 7 березня 2016 року, в зоні проведення антитерористичної операції на сході України поранення отримали троє українських військовослужбовців, загиблих немає, заявляє спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

Як і в минулі дні, епіцентром бойових дій залишаються Авдіївка та Піски. На цих рубежах противник неодноразово застосовував важке озброєння – 82-мм та 120-мм міномети, а також танки. Після одного з обстрілів українські позиції атакувала ворожа ДРГ, що рухалася з боку Ясинуватої. Напад відбито.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-03-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1819

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]