Головна » 2017 » Травень » 30 » Всі охочі в Ужгороді зможуть продати свої зайві старі речі на Міській Барахолці

Всі охочі в Ужгороді зможуть продати свої зайві старі речі на Міській Барахолці

  В Ужгороді 3-го червня пройде міні-фестиваль Міська Барахолка де всі охочі зможуть продавати свої старі речі, відпочити з дітками та скуштувати смачну вуличну їжу.

"Спродіваємося ви вже відсортували ті речі що не одягнули цієї зими та весни, і вже готові їх з легкістю віддати на черговій Міській Барахолці. Звільняємо місце для літніх нових речей - девіз цієї Літньої Барахолки", - запрошують організатори на захід.

Наш затишний дворик на вулиці Фединця, 6 дещо змінився, та все що змінюється - це на краще. Тепер він зможе вмістити ще більше бажаючих поторгувати на Міській Барахолці.

Цього року ми для вас підготували окрім традиціної барахолки ще купу нових роззваг.

- Дитяча арт- зона, де під керівництвом досвідченої художниці всі дітки зможуть відкрити свої творчі зачатки - малювати, ліпити, різати, клеїти - кому до чого душа лежить. А для дорослих та дітей протягом дня проходитимуть майстре-класи з Арт-терапії.

Також, на вас чекає майстер клас з італійської кухні від власників магазину PASTA. Вони поділяться секретами та родзинками середземноморської кухні.

Наш фуд корт теж розширюється, цього річ буде як завжди італійська кухня, фантастична солодка випічка, з'явиться вегетеріанська та тайська кухні. Тож кожний зможе знайти їжу на свій смак. До того, кошти виручені від продажу їжі ми передаємо громадській організації I Belive in U на потреби діток з сиротинців.

Ну і традиційно, зона де можна перекусити, креативна фото-зона, музика від ужгородских діджеїв.

Участь у "Міській Барахолці" безкоштовна. Ми забезпечуємо торговим місцем (стояк для одягу та піддон, вішалки ваші).

Можна торгувати не тільки одягом, але і будь-якими іншими речами - книги, прикраси, статуетки, взуття, посуд. Все на ваш особистий розсуд.

Реєстрація продавців та деталі за телефоном - 050 714 70 70. Таня.

Початок о 10.00, 3-го червня за адресою - Ужгород, вул. Фединця 6. (провулок)

За бажанням частину вторгованого ви можете передати також благодійному дитячого фонду I Belive in U.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-05-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1889

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]