Головна » 2018 » Вересень » 10 » Всіх безхатьків у Британії розселять по квартирах

Всіх безхатьків у Британії розселять по квартирах

У Британії всіх безхатьків розселять по квартирах

У Британії пообіцяли забезпечити житлом усіх безхатьків.

Влада Великої Британії має намір до 2027 року повністю викоренити бездомність у країні. На ці цілі додатково буде виділено ₤100 млн.

Як мовиться в повідомленні Міністерства житлового будівництва і місцевого самоврядування, в рамках стратегії щодо боротьби з бездомністю влада планує до 2022 року вдвічі зменшити кількість людей, які залишилися без прихистку. Їм нададуть тимчасове або соціальне житло.

«Ніхто не має залишатися на вулиці, тому ми повинні робити все можливе, щоб допомогти найвразливішим в нашому суспільстві людям дістати необхідну підтримку. Ми визнаємо, що це складне завдання, але ми повинні розв’язувати фундаментальні проблеми і допомагати людям змінити своє життя», — наводяться в повідомленні слова прем’єр-міністра Великої Британії Терези Мей.

Згідно з дослідженням університету Херіота-Ватта в Единбурзі, кількість безхатченків на Туманному Альбіоні до 2041 року може зрости більш ніж удвічі, досягнувши 575 тис. чоловік, якщо уряд не змінить політики щодо доступного житла і боротьби з бідністю.

Кількість бездомних у Великій Британії, за даними за 2016 рік, становила 236 тис. осіб. При цьому тих, хто живе на вулиці, було 9,1 тис. чоловік. Кількість останніх до 2041-го може зрости до 40,1 тис., вважають дослідники.

Безхатьками в доповіді визнаються ті, в кого немає свого або орендованого житла, ті, хто живе в соціальних притулках, нічліжках і тимчасовому помешканні.


За матеріалами: Новини сьогодні
10-09-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1497

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]