Головна » 2017 » Вересень » 17 » Ввечері на Рахівщині валило дерева та зривало дахи - Карпатами пронісся буревій

Ввечері на Рахівщині валило дерева та зривало дахи - Карпатами пронісся буревій

  Район залишився без світла.

В неділю (17.09) близько 19-ї години по гірських Рахівському й Тячівському районах Закарпаття пронісся буревій. Шквальні пориви вітру повалили дерева, які пошкодили лінії електропередач та покрівлі приватних будинків і соціальних об’єктів. Станом на 20.30 практично весь Рахівський район знеструмлений, крім того без світла залишається ряд сіл Тячівщини.

У с.Білин (Рахівщина) потужний вітер повністю зніс дахи на трьох приватних будинках і ще на кількох пошкодив. Поблизу Білина дерево впало на залізничну колію, рух дизельного потягу «Рахів – Івано-Франківськ» тимчасово припинено. У Верхньому Водяному повалене буревієм дерево пошкодило покрівлі лікарні й близько десяти приватних будинків, пошкоджений також дах у лікарні смт. Ясіня. У кількох селах дерева перекрили рух автотранспорту.

Інформації про постраждалих внаслідок негоди немає, – повідомив Геннадій Москаль. – Рятувальники та аварійні бригади енергетиків уже виїхали на місце й почали відновлювальні роботи.

Як повідомлялося раніше, сьогодні на Закарпатті оголошено штормове попередження, очікуються сильні дощі та грози. В звязку з опадами в місті над Латорицею о 8 годині ранку зійшла веселка.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-09-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1872

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]