Головна » 2016 » Лютий » 9 » Взялась прокуратура за посадовців Тячівської районної державної адміністрації - причина 8,5 млн грн

Взялась прокуратура за посадовців Тячівської районної державної адміністрації - причина 8,5 млн грн

Тячівською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання владою або службовим становищем посадовими особами Тячівської районної державної адміністрації (ч.2 ст. 364 КК України).

Встановлено, що посадовці Тячівської райдержадміністрації, в порушення вимог Земельного кодексу України, не маючи права розпорядження земельними ділянками оздоровчого призначення одному з приватних підприємців району розпорядились про передачу в оренду земельної ділянки площею майже 2 га.

Крім того, посадові особи Тячівської районної державної адміністрації у серпні 2008 року в порушення вимог земельного законодавства надали дозвіл одному із суб’єктів господарювання на збір матеріалів щодо передачі в оренду земельної ділянки для оздоровчого призначення площею понад 14 га вартістю більше 8 млн. грн., яка у подальшому незаконно була відчужена даним суб’єктом господарювання, шляхом її включення як одного із предмету договору купівлі-продажу нерухового майна.

Таким чином, діями посадових осіб Тячівської районної державної адміністрації інтересам держави спричинено збитки на суму понад 8,5 млн.грн.

Санкція вищеназваної статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, повідомляють в прес-службі прокуратури Закарпатської області.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
09-02-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11184

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]