Головна » 2019 » Березень » 27 » Взяли під варту з заставою у 153 тис. грн рахівського суддю

Взяли під варту з заставою у 153 тис. грн рахівського суддю

Рахівського суддю взяли під варту з заставою у 153 тис. грн

Прокурори спеціалізованої антикорупційної прокуратури подавали клопотання взяття судді під варту з визначенням розміру застави у 288 тис. грн

Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, пише Depo.Закарпаття.

Вчора, 26 березня, Солом’янський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід судді Рахівського районного суду, якого підозрюють у вимаганні хабара. Прокурори спеціалізованої антикорупційної прокуратури подавали клопотання взяття судді під варту з визначенням розміру застави у 288 тис. гривень, але суд оголосив іншу суму — 153,7 тис. гривень.

У САП зазначають, рішення щодо можливого оскарження в апеляційному порядку ухвали суду буде вирішено після вивчення повного тексту ухвали та мотивів її прийняття.

Суддю було викрито на одержанні 10 тис. гривень неправомірної вигоди за розгляд на користь заявника цивільної справи про стягнення боргу.

Судді інкриміновано вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, тобто одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах третьої особи дії з використанням наданого йому службового становища.

Нагадаємо, що на хабарі викрито військовослужбовця Чопського прикордонного загону.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-03-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1551

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]