Головна » 2017 » Серпень » 3 » Взуттєві новинки нового сезону осінь-зима

Взуттєві новинки нового сезону осінь-зима

Стильні нововведення стосувалися не тільки одягу, але і взуття. Для того, щоб завершити образ, зробивши його більш привабливим, просто необхідна модна взуттєва обновка. У майбутньому зимовому сезоні імениті модельєри практично виключили з ужитку класику, замінивши її незвичайним дизайном, яскравим забарвленням і незвичним поєднанням фактур. До речі, купити стильні чоботи жіночі за ціною помірною можна в онлайн-магазині kasandra.ua, де представлена чудова колекція взуття.

Більшість моделей взуття виглядають природно і цілком підходять для щоденного використання. Провідні світові дизайнери повернули жінкам улюблену взуття з м'яких тканин. Велюрові і оксамитові чоботи є трендом цього сезону. Відмінною особливістю такого взуття є платформа і фактурна шнурівка. При тому колір взуття з велюру і оксамиту коливається від монохромного зеленого, синього, коричневого, до приголомшливого марсала. Також не здає своїх позицій і замшеве взуття. У моді знову високі чоботи-ботфорти з натуральної замші класичного чорного кольору і пастельних відтінків.

Вуличний варіант стильного взуття - це шнуровані черевики. Хоча це взуття все ж більше відноситься до стилю мілітарі, його рятують ніжні кольори і різні матеріали. В тренді черевики зі шнурівкою, як зі шкіри, так і з замші, велюру або нубука. З минулорічних колекцій плавно перейшли в новий сезон ботильйони і чобітки зі зміїної шкіри. Головна відмінність - це загострений носок.

Далеко не кожна модниця може дозволити собі натуральну шкіряне взуття, тому допустимо носити і ненатуральне. Головне, щоб воно було якісним і виглядало не химерно. Забарвлення чобітків в основному темні: найвдаліші рішення це чорний, темно синій і зелений. Загострений носок актуальний тепер як ніколи. Причому, він здатний прикрасити будь-яку жіночу ніжку і в будь-яких ситуаціях. Хітами цього сезону безумовно стали лаковані човники з прямим геометричним каблуком, шнуровані ботильйони і ботфорти.

Уже не новинка, але все ще популярна модель - це взуття на платформі. Масивна рівна платформа здатна зробити будь-який образ актуальним і стильним, одночасно підкресливши жіночність і внісши частку зухвалості.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-08-2017
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1840

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]