Головна » 2016 » Вересень » 17 » З адреналіном і користю для здоров'я - де на Закарпатті можна провести час

З адреналіном і користю для здоров'я - де на Закарпатті можна провести час

Протестувати свій спортивний потенціал учасники зможуть вже 1 жовтня в Оріховиці. Саме тут розміщені конкурсні дистанції для дорослих – «Гонка спритності» (5 км+15 перешкод), та дітей – «Дитяча гонка»(1 км+10 перешкод – для юнаків та дівчат віком від 10 до 17 років, 800 м+8 перешкод – для дітей віком від 4 до 9 років). Колючі дроти, багнюка, скалодром та водяні бар’єри – це неповний перелік перешкод, котрі доведеться здолати учасникам на шляху до фінішу.

Відкрите тренування «URSUS RACE», для дорослих та дітей, відбудеться 24 вересня о 15.00 (у скверику музею Бокшая), під час святкування Дня міста. У програмі: презентація перешкод забігу, аеробні техніки, силові блоки, статична гімнастика, стречінг.

Спробуйте зазирнути у вимір дикої, карпатської природи й, відірвавшись від буденної метушні, поринути у світ вражаючих пригод! І байдуже, чи ви професійний спортсмен, чи лише прихильник активного способу життя – свою силу, витримку та спритність, тут може протестувати кожен: не зважаючи на рівень фізичної підготовки, вік чи стать.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-09-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1888

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]