Головна » 2018 » Березень » 30 » З країнами Європи на Закарпатті треба відкрити ще 34 КПП - Москаль

З країнами Європи на Закарпатті треба відкрити ще 34 КПП - Москаль

На Закарпатті треба відкрити ще 34 КПП з країнами Європи - Москаль

У Закарпатській області є потреба у створенні ще 34 контрольно-пропускних пунктів з країнами Європи.

Про це в Івано-Франківську на спільному засіданні комітетів Верховної Ради України щодо розвитку транспортної інфраструктури Карпатського регіону повідомив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

«Нині у Закарпатській області працює 19 контрольно-пропускних пунктів на кордоні з країнами Європи. Є потреба у зведенні ще 34 таких пунктів, бо діючих не вистачає», - зазначив Москаль.

Він наголосив, що найбільші черги на кордоні створюють «пересічники» - українці, які завезли автомобілі з країн Європи і змушені їх кожні 5 або 10 днів вивозити за межі країни. Москаль зауважив, що кількість автомобілів на транзитних номерах зростає щодня, а проблема на державному рівні досі не вирішена.

«Питання не вирішено, бо як кажуть «ніхто нє хотєл умірать». Пересічників так вже багато, що "міхомайдан" та інші будуть здаватися проти них піонерами у коротких штанцях», - зауважив Москаль.

Також, голова Закарпатської ОДА висловив переконання, що дороги, які ведуть до КПП мають бути не на обслуговуванні обласної держадміністрації, а на балансі Служби автомобільних доріг України.


За матеріалами: Новини сьогодні
30-03-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1584

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]