Головна » 2018 » Лютий » 12 » З робочим візитом відвідав Закарпаття Віталій Кличко. ВІДЕО

З робочим візитом відвідав Закарпаття Віталій Кличко. ВІДЕО

З активом, депутатами місцевих та обласної рад (блоку «Солідарність», групи «УДАР») в Ужгороді зустрівся один із лідерів партії, міський голова Києва Віталій Кличко. Разом із ним на заході спілкувалися із присутніми народні депутати України Валерій Пацкан, Оксана Продан та Дмитро Білоцерківець. Обговорили нагальні проблеми як в Україні, так і в регіоні; а також стратегічні плани на майбутнє (зокрема, що стосуються прийдешніх президентських та парламентських виборів). Ключовий меседж: не обіцяти неможливих речей, а працювати, роботою і діями доводити, що позитивні зміни можливі.

Віталій КЛИЧКО

міський голова Києва

Те, що я зробив. Те, що люди можуть побачити на власні очі. Ми, як політики знаємо, що основна складова так званих рейтингів – це підтримка людей. У Києві рейтинг Кличка – 50%. У мене у житті все нормально, ще краще могло б бути, якби я жив у Гамбурзі чи Лос-Анджелесі. Але я живу в Україні. Я знаю, що я хочу, можу і я роблю для того, щоб змінити нашу країну. Аби вона стала європейською за рівнем життя. Для прикладу я взяв столицю, взяв на себе відповідальність. Але амбіції змінити країну у мене не зникли.

Віталій Володимирович розповів про кроки та результати, здійснені у Києві за час його перебування на посаді, поділився досвідом із місцевими колегами. Зокрема зазначив, що спільного в Ужгороді та Києві – необхідність прийняти Генеральні плани міст, аби припинити хаотичні забудови. Торкнулися й інфраструктурних питань, ремонту доріг, об’єктів культурної, спортивної та соціальної сфер.

Віталій КЛИЧКО

міський голова Києва

Мені є уже про що звітувати за ці три роки, які я працюю на посаді мера Києва. Що змінено у столиці, і що ще буде змінено. Ключові проекти зараз працюють: найвища заробітна платня, відсутність безробіття, кращі соціальні стандарти в країні, і у цьому напрямку нам є чим ділитися із іншими регіонами, аби такого самого рівня були і дороги, і дитячі садки, і лікарні, і рівень життя.

Відповіли  столичні гості й на питання представників тутешньої влади. Стосувалися нового митного законодавства, ситуації із наповненням місцевих бюджетів за рахунок туристичних, митних зборів, а також найбільш нагального – ремонту доріг як обласного, так і всеукраїнського значення. Народні депутати зазначили: уже підготували  і готуватимуть ряд звернень до влади України стосовно додаткового фінансування на місцеві шляхи. Втім, без активної участі громади області позитивного результату досягти складніше. Домовилися проводити такі зустрічі регулярно.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
12-02-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1789

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]