Головна » 2017 » Березень » 4 » За фактом пошкодження газопроводу в Ужгороді поліція почала розслідування

За фактом пошкодження газопроводу в Ужгороді поліція почала розслідування

Учора ввечері через пошкодження газопроводу на вул.Дмитра Донського в Ужгороді без газу залишилися жителі більше двох десятків вулиць міста. За даним фактом розпочато розслідування.

Учора, 3 березня, без газу залишилося чимало осель в м.Ужгороді. Як встановили фахівці ПАТ "Закарпатгаз", повідомивши про це в поліцію, аварійна ситуація виникла внаслідок проведення несанкціонованих земляних робіт на приватній території по вулиці Дмитра Донського. Там під час робіт було пошкоджено газопровід середнього тиску (трубу діаметром 50 мм.).  На щастя, потерпілих немає.

З метою ліквідації аварійної ситуації учора ввечері було припинено газопостачання більше двох десятків вулиць в обласному центрі, зокрема Собранецької, Загорської,  Щедріна, Закарпатської, Студентської набережної, Університетської та ін. Загалом від газопостачання було від'єднано 1076 домогосподарств.

Витік газу було ліквідовано, аварійні роботи завершено. Сьогодні заплановано запуск газу у відключені оселі.

З цього приводу відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Ужгородської міськради.

Дана подія внесена в журнал Єдиного обліку. Поліція розпочала за даним фактом розслідування. Попередня кваліфікація даного кримінального правопорушення передбачена за ч.1 ст.292 Кримінального кодексу України (Пошкодження об'єктів магістральних газопроводів). Санкція даної статті передбачає штраф до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян,  виправні роботи, обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

Особи винуватців аварії на газопроводі встановлюють,повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-03-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1792

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]