Головна » 2015 » Січень » 5 » За останній місяць армія отримала більше 400 одиниць техніки – Порошенко

За останній місяць армія отримала більше 400 одиниць техніки – Порошенко

За останній місяць українській армії передано більше 400 одиниць техніки, виготовленої або відремонтованої підприємствами оборонно-промислового комплексу України. Про це повідомив журналістам на військовому аеродромі в Озерному під Житомиром президент України Петро Порошенко, який перебуває з робочою поїздкою на Житомирщині, передає http://nowyny.com/.

"Українські Збройні Сили мають,чим захищати країну, мають високий бойовий дух і налаштовані на перемогу, за останні 30 днів ми передали Збройним Силам України більше 400 одиниць техніки", - заявив президент.

При цьому він підкреслив, що ця техніка передається в найбільш боєздатні частини, які проявили себе в АТО.

"Зараз отримана техніка вирушає для бойового злагодження і найближчим часом буде передаватися в зону АТО", - сказав Порошенко.

Президент підкреслив, що отримані сьогодні особовим складом Збройних Сил літаки (Су-27 та інші - ред) будуть оснащені новою системою протиповітряної оборони і дозволять українським воякам в зоні АТО застосовувати авіацію вночі.

При цьому ефективність дій української армії Порошенко визначив як дуже високу.

"Ефективність дій (українських військових - ред) є дуже високою і всі налаштовані на перемогу", - підкреслив президент.

Він також нагадав, що прийнятий українським парламентом державний бюджет на цей рік забезпечує високий рівень фінансування сектору національної безпеки і оборони.

"Найближчим часом ми завершимо опрацювання державного оборонного замовлення",- пообіцяв Порошенко.

Сьогодні на Житомирщині Порошенко вручив військовим частинам різних регіонів понад 150 сертифікатів на військову техніку та озброєння.


За матеріалами: Новини сьогодні
05-01-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11080

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]