Головна » 2017 » Квітень » 10 » За Ужгородським університетом МОН закріпило понад 200 об’єктів нерухомого майна

За Ужгородським університетом МОН закріпило понад 200 об’єктів нерухомого майна

Міністерство освіти і науки України наказом від 30 березня 2017 року № 507 закріпило державне майно за Державним вищим навчальним закладом «Ужгородський національний університет» з урахуванням звернення вишу від 28 лютого цього року.

УжНУ-2016 Ужгородський національний університет

Міністр Лілія Гриневич розпорядилиася “закріпити на праві господарського відання” за Ужгородським університетом майно, зазначене в додатку до наказу. Ректор УжНУ має забезпечити проведення протягом 2017 – 2018 років державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, а також ефективне використання цього майна.

Серед закріплених об’єктів – будівля ректорату в (в Ужгороді на Підгірній, 46), будівля бібліотеки (на Капітульній, 9), будівлі факультетів і лабораторій, теплиця, оранжереї, сараї, гуртожитки, фінські будинки (у Ворочові на Перечинщині), огорожі, пішохідні доріжки і навіть 25-квартирний житловий будинок на вул. Українській, 21 в Ужгороді. Загалом – 219 об’єктів.

Повний перелік закріплених за Ужгородським національним університетом об’єктів можна переглянути на Освітньому порталі Закарпаття.


За матеріалами: Новини сьогодні
10-04-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1815

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]