Головна » 2012 » Жовтень » 11 » Заборгованість із виплат зарплатні на підприємствах Закарпаття - 11 млн 132 тис. грн

Заборгованість із виплат зарплатні на підприємствах Закарпаття - 11 млн 132 тис. грн

Про це йшлося на селекторній нараді стосовно стану заборгованості із виплат заробітної плати на підприємствах Закарпаття сьогодні, 11 жовтня. Нараду провів заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович.

Наразі заборгованість із виплат зарплатні на підприємствах краю становить 11 мільйонів 132 тисячі гривень. Порівняно із серпнем борг зменшився на 283 тисячі. Зокрема, економічно активні підприємства краю боргують своїм працівникам 3 мільйони 305 тисяч гривень, це на 11,8 % менше, ніж у серпні. На підприємствах-банкрутах заборгованість - 7 мільйонів 771 тисяча (зменшилася на 2%). На підприємствах, що призупинили економічну діяльність, заборгованість залишається сталою – 55 тисяч гривень.

Відсутня заборгованість у місті Чоп, Іршавському, Перечинському  та Свалявському районах. Зменшено рівень боргу у п’яти адмінодиницях. Істотне зменшення зафіксовано у Хусті (21,7%), Тячівському (12,1%) та Воловецькому (51%) районах.

Однак, минулого місяця допущено зростання боргу в Мукачеві, Берегові, Мукачівському, Рахівському, Ужгородському та Хустському районах.

«За розпорядженням прем’єр-міністра України Миколи Азарова, ми повинні зменшувати заборгованість щомісячно. Найголовніше завдання – не допускати виникнення боргів на нових підприємствах. Тож прошу всіх представників районів взяти це до уваги та тримати на контролі ситуацію стосовно погашення заборгованості», - наголосив під час наради Михайло Попович.

Що ж стосується боргу до бюджету Пенсійного фонду, то нині він становить 24 мільйони 642 тисячі гривень. У вересні вдалося зменшити борг на 668 тисяч гривень. Частину заборгованості ліквідовано завдяки укладенню договорів про реструктуризацію боргів, - повідомили у прес-центрі ОДА.



За матеріалами: Новини сьогодні
11-10-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11394

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]