Головна » 2017 » Січень » 13 » Заборонили рух вантажівок на трьох дорогах на Закарпатті. Попереджають про лавини

Заборонили рух вантажівок на трьох дорогах на Закарпатті. Попереджають про лавини

З огляду на складні погодні умови з 12:00 п'ятниці 13 січня тимчасово обмежено рух великовантажних транспортних засобів на трьох автодорогах державного значення в межах Закарпатської області, повідомляється на офіційному сайті Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як зазначено в повідомленні, йдеться про траси М-06 Київ-Чоп, М-08 обхід м. Ужгорода - КПП "Ужгород", Н-09 Мукачеве - Івано-Франківськ - Рогатин – Львів.

Укргідрометцентр також попереджає, що 13-14 січня, у зв'язку з очікуваними снігопадами і хуртовинами, у високогір'ї Івано-Франківської та Закарпатської областей очікується значний (III) рівень лавинної небезпеки. У гірських районах Закарпатської області існує загроза зсувів снігу на дороги.

При цьому в ДСНС повідомляють, що у зв'язку з повним завершенням очищення доріг від снігу та поліпшенням погодних умов з 10:00 13 січня відновлено рух для всіх транспортних засобів на автодорогах державного значення Р-55 Одеса-Вознесенськ-Новий Буг та Р-71 Одеса-Іванівка-Ананьїв-Піщана-Хащувате-Колодисте-Рижівка.

"Таким чином, обмежень у русі транспорту на автодорогах Одеської області немає", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Мінінфраструктури, залізничні вокзали та аеропорти України працюють у звичному режимі.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
13-01-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1998

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]