Головна » 2016 » Квітень » 10 » Заговорив українською Нік Вуйчич і розповів бійцям АТО, як подолати всі обмеження. ВІДЕО

Заговорив українською Нік Вуйчич і розповів бійцям АТО, як подолати всі обмеження. ВІДЕО

Австралійський тренер Нік Вуйчич під час виступу в Києві зізнався в любові українською мовою. Зі сцени НСК "Олімпійський" Вуйчич сказав українцям: "Я тебе люблю". Він сказав, ще не востаннє приїхав до України, пишуть "Українські новини".

"Наступного разу я не приїду просто зі словом надії. І не просто приїду зі словом віри. Я збираюся приїхати з грошима для тих, хто в них має потребу в Україні",- пообіцяв Вуйчич.

"Прямо зараз. Всім, хто в Україні. Я вас люблю! Знайте, що цей захід організували українці, проспонсорували українці, щоб допомогти українцям. Продовжуйте любити один одного, підтримувати один одного. І я чекаю нашої наступної зустрічі", - завершив виступ Нік.

Тисячі українців на прохання ведучого "запалили" свої телефони і ліхтарі, щоб подякувати Нікові за мотивацію і натхнення.

Крім того, Нік Вуйчич зустрівся з бійцями АТО в київському військовому шпиталі. Багато з них втратили кінцівки під час боїв на Донбасі, а Вуйчич є живим доказом того, що життя без кінцівок теж може бути нормальним. 33-річний австралієць народився без всіх кінцівок і не тільки навчився ходити, плавати, кататися на серфінгу, а й знайшов дружину, з якою має двоє дітей, передає ТСН.

У своєму виступі перед пацієнтами шпиталю, лікарями та волонтерами Нік висловив подяку і захоплення українськими вояками.


За матеріалами: Новини сьогодні
10-04-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1894

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]