Головна » 2018 » Січень » 4 » Заявили про масштабний обшук у "Київстарі"

Заявили про масштабний обшук у "Київстарі"

За словами президента компанії Петра Чернишова протягом двох років йде суд за позовом ДФС України до «Київстару» про несплату майже 1,5 млрд грн податків до бюджету країни.

В офісі найбільшого оператора мобільного зв'язку «Київстару» податкова поліція провела обшук за підозрою в несплаті податків у сумі майже 1,5 млрд грн, повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook президент компанії Петро Чернишов.

«Сьогодні вранці до нас у головний офіс прийшло близько трьох десятків податкових поліцейських. Проникли через охорону всією ось такою бригадою, просто розставивши наш турнікет, і пред'явили нам постанову Шевченківського районного суду м.Києва про дозвіл провести обшук нашого офісу», - написав він.

За його словами, поліція шукала три договори, які укладені ще минулим керівництвом компанії і вже припинили дію, і кілька десятків додаткових документів до них.

Чернишов зазначив, що протягом двох років йде суд за позовом ДФС України до «Київстару» про несплату майже 1,5 млрд грн до бюджету України.

«Ми ніколи не відмовлялися надавати документи і відвезли в суд цілу вантажівку (це не жарт!) доказів. Проте суд вирішив це недостатнім і 26.12.2017 р., нічого нам не сказавши, дав податковим інспекторам дозвіл на обшук і вилучення документів», - зазначив Чернишов.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-01-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1687

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]