Головна » 2017 » Липень » 6 » Закарпатці вчаться обороняти свій край від ворога - від «Максима» до РПГ

Закарпатці вчаться обороняти свій край від ворога - від «Максима» до РПГ

Від «Максима» до РПГ: закарпатці вчаться обороняти свій край від ворога.

Резервісти територіального резерву 4-5 липня на території Ужгородської дільниці полігону провели бойові стрільби з автомата Калашникова, кулемета «Максим», ручного протитанкового гранатомета. Також чоловіки потренувались із кидання навчальної гранати Ф-1.

Найкращі результати показали ті, хто вже пройшов військову службу та брав участь в антитерористичній операції. Учасників бойових дій серед резервістів достатньо багато, частина з них ділиться досвідом із учасниками зборів наряду із інструкторами, щоб підвищити якість навчань.

Окрім військових навчань не забули організатори зборів і про інформаційне забезпечення особового складу. У наметовому містечку для резервістів організували довідково-інформаційний центр для перегляду вечірніх новин, читання української літератури. Тут же можна ознайомитись із умовами контрактної служби та загальноосвітньою військовою інформацією. Також для учасників навчань щоранку проводять інформування, на якому командири підрозділів доводять найважливіші новини у світі, Україні та Закарпатті.

Протягом цих днів на заняттях були присутні командувач сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Ігор Довгань та заступник командувача військ оперативного командування «Захід» з бойової підготовки генерал-майор Олег Мікац.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-07-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1889

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]