Головна » 2013 » Червень » 18 » Закарпатцям влітку радять ставати на ролики

Закарпатцям влітку радять ставати на ролики

Кожна пора року радує нас своєю погодою, викликає певний стан душі, а також дає певні можливості активного відпочинку. Взимку ми дістаємо санки, стаємо на лижі чи ковзани – влітку ж ми згадуємо про аналог останніх, а саме про ролики, ну і, звісно, поїздки на велосипедах та скейтбордах не менш популярні серед молоді.

Катання ж на роликових ковзанах вже давно не вважають дитячою забавкою, адже це заняття добре впливає на всі групи м’язів та допомагає розвинути координацію. Багато сучасних людей, які стежать за своєю фізичною формою, займаються спортом, якщо не щодня, то кілька разів на тиждень точно.

Останнім часом популярним видом тренувань є якраз катання на роликах. До цієї форми активного відпочинку пристрастилися навіть люди середнього та старшого віку. А перші роликові ковзани були вкрай мало схожі на ті, які ми звикли бачити, бо вони з’явилися ще у далекому 1743 році, але удосконалилися і змінювали ці всі століття до сучасного вигляду.

«Катання на роликах , як вид спорту і вид фізичної активності, – доволі корисне заняття. Це драйв, позитивні емоції, швидкість та адреналін, – розповідає фізичний реабілітолог Марія Семенюк. – Активний відпочинок сприяє емоційній розрядці, насичений новими враженнями. Це, так би мовити, екстрим лайтового варіанту. Що, особливо, на мій погляд, добре впливає, коли катається вся сім’я разом: представник кожної вікової категорії знайде для себе корисне у цьому занятті».



За матеріалами: Новини сьогодні
18-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11168

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]