Головна » 2013 » Квітень » 23 » Закарпатська молодь розробила план дій на 2013 рік

Закарпатська молодь розробила план дій на 2013 рік

Комісія з питань молодіжних ініціатив Громадської ради при Закарпатській ОДА розробила перспективний план дій на 2013 рік, –   повідомляє прес-центр «Закарпатської  Правди».

«До нашої комісії входить 8 молодіжних ГО – 7 ужгородських і 1 мукачівська. Ми вже розробили перспективний план діяльності до кінця 2013-го року. І перший великий захід, до якого підходимо, – конференція громадських організацій. Хоча й досі, не чекаючи бюрократичних затверджень, проводили  круглі столи,  наприклад, щодо працевлаштування випускників шкіл; підтримали Всеукраїнську акцію «Зробимо Україну чистою» тощо», – каже голова комісії Денис Ман.

Він запевняє, що комісія працюватиме постійно, без літніх канікул: засідання «вживу» відбуватимуться кожен перший вівторок місяця, в режимі «он-лайн» – кожен третій вівторок, а за потреби й частіше. Будуть моніторити законодавство й місцеві рішення,  що стосуються молоді, проводити різні заходи, спрямовані на цю аудиторію.

Стосовно самої конференції, на яку в четвер запрошують усі (не тільки молодіжні) громадські організації краю, то на ній розглядатимуть кілька питань. «Ми склали карту проблем молоді й винесемо її на обговорення. Крім того, намітимо пріоритетні завдання комісії з молодіжних ініціатив, залучимо до роботи експертів та консультантів із числа чи за рекомендацією присутніх. Це буде, так би мовити, офіційна частина. А далі в форматі невимушеного спілкування обговоримо ситуацію з молодіжною політикою в області, визначимо напрямки діяльності та конкретні заходи в їхніх межах, розпитаємо про проблеми ГО», – роз’яснила заступник голови комісії Олександра Терембець.

Нагадаємо, конференція громадських організацій відбудеться 25 квітня о 10.00 у малому залі ОДА .



За матеріалами: Новини сьогодні
23-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11190

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]