Головна » 2016 » Квітень » 20 » «Закарпатська поліція замість того, щоб шукати підозрюваних у злочині, перетворилася на їх адвоката»- Москаль

«Закарпатська поліція замість того, щоб шукати підозрюваних у злочині, перетворилася на їх адвоката»- Москаль

Геннадій Москаль підтверджує достовірність своєї поширеної у вівторок (19.04) заяви щодо підозрюваних, котрих розшукують у зв’язку зі зникненням Тараса Познякова з BlaBlaCar.

– Це дійсно особи, які входили в спецпідрозділ «Правого сектору» «Сонечко», що брав участь у стрілянині в Мукачеві 11 липня минулого року, – заявляє Г.Москаль.

– Один із них громадянин Росії Луан Кінгісепп (позивний Лука), а другий – Дмитро Голуб (позивний Тоф), мешканець Чернівецької області. Спеціально для Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, яка «спростовує» мої слова, надаю фото Кінгісеппа з шевроном «Сонечка».

Кінгісеппа неодноразово бачили на Закарпатті з автоматом, і тоді обласна міліція робила вигляд, що все гаразд. У результаті ми отримали криваві події в Мукачеві.

А зараз, замість того, щоб розшукувати підозрюваних у тяжких злочинах, поліція перетворилася на їх адвокатів і поширює недостовірні заяви.

Як наші доблесні міліціонери тоді боялися «Правого сектора», ховалися по закутках і демонстративно не бачили їх злочинів, так боягузливо поводяться й тепер.

Зміна назви «міліція» на «поліція» ні до чого хорошого не призвела, а тільки додала проблем. Я звернуся до керівництва МВС із проханням призначити службову перевірку керівництву Закарпатської поліції й дати правову оцінку її повній бездіяльності.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-04-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1832

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]