Головна » 2012 » Серпень » 13 » Закарпатське підприємство заробило на дітях майже 250 тисяч гривень

Закарпатське підприємство заробило на дітях майже 250 тисяч гривень

Одне з місцевих товариств, яке займається виготовленням та встановленням на замовлення металопластикових вікон і дверей, виграло у 2009 році тендер на реконструкцію дошкільного навчального закладу, відповідно до якого було зобов'язано встановити вікна та двері німецького і американського профілів.

 Насправді були встановлені вікна та двері одного з вітчизняних виробників, що, зрозуміло, суттєво відрізняється за ціною. Протиправні дії, які дозволили службовим особам товариства незаконно заволодіти бюджетними коштами в сумі 248 тис. грн., засвідчені в акті приймання виконаних робіт.

Порушено та розслідується кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення державного майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем). За вчинення вказаного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Всього з початку 2012 року податковою міліцією Закарпаття виявлено 7 злочинів у сфері державних закупівель, по яких на сьогодні відшкодовано нанесених державі збитків на суму близько 1 млн. грн.

Прес-служба ДПС в Закарпатській області



За матеріалами: Новини сьогодні
13-08-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11879

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]