Головна » 2013 » Вересень » 19 » Закарпатські рятувальники отримали від чеських колег бойовий одяг та спецспорядження

Закарпатські рятувальники отримали від чеських колег бойовий одяг та спецспорядження

16 вересня до рятувальників Управління ДСНС України у закарпатській області з триденним візитом  завітали колеги з міста Брно (Чеська Республіка). Очолив делегацію з дружньої країни директор учбового центру пожежно-рятувальної служби Чеської Республіки полковник Ладислав Гелета.

Дані добросусідські відносини між пожежниками-рятувальниками обох країн склалися вже давно. Делегація з міста Брно (Чехія)  відвідувала Україну та закарпатських рятувальників ще у травні. Тоді начальник пожежної станції Брно Лідіцкая Томаш Ріхтер подарував колегам із Воловецького пожежного підрозділу бойовий одяг та спеціальне спорядження, що використовується у буденній роботі рятувальників.  А цього разу колеги привезли пожежне спорядження для пожежно-рятувальних підрозділів Свалявського та Міжгірського районів.

«Така співпраця є дуже позитивною для Закарпаття та держави в цілому, адже завдяки допомозі та підтримці закордонних колег наші рятувальники зможуть обмінятись досвідом роботи щодо питань попередження та ліквідації наслідків різного роду надзвичайних ситуацій, почерпнути нові знання та навички»,- зауважив під час робочої зустрічі начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

Далі чеські колеги відвідали рятувальні підрозділи ДСНС, що дислокуються у Сваляві та на Міжгірщині. Гості мали змогу ознайомитися з пожежно-рятувальною технікою, спорядженням та обладнанням, яке знаходиться на озброєнні у рятувальників, - повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

За матеріалами: Новини сьогодні
19-09-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11385

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]