Головна » 2013 » Квітень » 23 » Закарпатські студенти з Туреччини написали листа додому

Закарпатські студенти з Туреччини написали листа додому

  Студенти, які наразі проходять практику в Туреччині, написали листа своїм колегам, - повідомляє офіційний сайт ЗакДУ. 

«Весь минулий тиждень у нас проходили семінари в одному з найкращих готелів регіону Аланія "Club Doganay Resort". Тут у нас була можливість познайомитися з майбутніми колегами, з керівництвом компанії "Тез Тур Туреччина", а також з компаніями-партнерами. Дружній український народ з Ужгорода, Івано-Франківська, Харкова, Києва, Запоріжжя і Одеси дуже швидко знайшов спільну мову(іноді навіть турецьку :) ) з представниками інших країн, таких як Росія, Казахстан, Молдова, Литва і, звичайно Туреччина.
Тут ми також дізналися багато нової інформації, яка стосується нашої майбутньої професії і не тільки. Найкращі викладачі цілий тиждень проводили для нас різні формальні і неформальні семінари. Це були психологічні тренінги та командоутворення, на яких проводилися масові ігри для забезбечення дружньої атмосфери в колективі, також проводилися різні контролі якості та технології обслуговування, де нас поближче знайомили з компанією, її працівниками, директорами, правилами, етикою та корпоративною культурою. Вивчали ми і турецьку мову з історією цієї казкової країни, після чого практично всі повірили в надзвичайні міфи та легенди. Ну і, звісно ж, у нас були перші невеличкі свята-корпоративи, на першому з яких ми відвідали концерт переможця Євробачення Олександра Рибака», – пишуть студенти ЗакДУ.

«Сьогодні у нас великий день, і якщо чесно трошки сумний - це день переїзду, а це означає що вже через тиждень-два ми відправимось на роботу. Всі ми відправляємося у лажмани(гуртожитки), нас  розділяють по різних регіонах. Студенти ЗакДу будуть стажуватися у п’ятьох регіонах - Анталія, Аланія, Кемер, Сіде та Белек. Перший тиждень буде найкращим, адже нас будуть знайомити з усіма регіонами шляхом проведення екскурсій, про які обов’язково напишемо наступного разу», – діляться враженнями студенти. 


За матеріалами: Новини сьогодні
23-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11282

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]