Головна » 2013 » Квітень » 10 » Закарпатські та угорські рятувальники радились, як запобігти паводку

Закарпатські та угорські рятувальники радились, як запобігти паводку


У ході зустрічі начальник закарпатських рятувальників Мирослав Щербей та начальник Директорату управління з питань надзвичайних ситуацій Саболч-Сотмар-Березького округу Жігмунд Чепелі ознайомилися зі структурою служб, обмінялися методикою роботи в частині запобігання та реагування на надзвичайні ситуації, що характерні для обох країн.

«Особливо важливими на сьогоднішній день є питання міжнародної співпраці щодо забезпечення протипаводкового захисту в басейні річки Тиса. Відтворюючи події 1998 та 2001 років, можу сказати, що допомога Угорської Республіки, була неоцінима. Дуже радий, що в цих питаннях, співпраця налагоджена на державному рівні вже давно. Переконаний, що з угорськими колегами ми досягнемо значних успіхів у вирішенні спільних питань із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру», - сказав під час зустрічі Мирослав Щербей.  

Угорські колеги ознайомилися з виставкою-музеєм пожежно-рятувальної служби Закарпаття, що розташований у адмінбудівлі У ДСНС України у Закарпатській області. Гості оглянули рятувальне обладнанням, захисні костюми та інші облаштунки, що використовуються у буденній роботі рятувальних підрозділів.

Далі угорці відвідали Басейнове управління водних ресурсів річки Тиса, де їм детально розказали та показали як функціонує Автоматизована інформаційно-вимірювальна система АІВС-«Тиса», – повідомляє Управління ДСНС у Закарпатській області. 



За матеріалами: Новини сьогодні
10-04-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11173

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]