Головна » 2013 » Травень » 14 » Закарпатський тиждень планування сім’ї розпочався у Перечині

Закарпатський тиждень планування сім’ї розпочався у Перечині


Тиждень планування сім’ї у Закарпатській області розпочався у Перечині 12 травня.

Захід стартує  вуличною інформаційною акцією «Майбутнє варто планувати!», яка відбудеться на площі перед районним будинком культури та включатиме різноманітні веселі конкурси для сімей, підлітків та молоді.

Наступними стануть вуличні акції в Ужгороді (15 травня), Сваляві та Іршаві (16 травня), де відбудеться конкурс під девізом «Сім’я, сім і я».

17 травня акції відбудуться у Великому Березному, 18 – виноградівців та гостей міста здивують учасники конкурсу з бодіарту «Намалюй сонечко на маминому животику», 19 – у селі Тийглаш, Ужгородського району молодь зможе отримати цікаву інформацію про можливі варіанти планування сім’ї.

23 травня Тиждень планування сім’ї завершиться цікавими  конкурсами та невеличким концертом у Рахові.

Довідка:

Для того, щоб молодь була більш поінформованою та могла зробити свідомий вибір щодо планування сім’ї Благодійний фонд «Центр громадських ініціатив» у тісній співпраці з Закарпатською обласною науковою бібліотекою ім. Ф. Потушняка, та з районними бібліотеками  здійснює проект «Майбутнє варто планувати», що фінансується у рамках програми «Здоров’я жінок України». Метою даного проекту є підвищення поінформованості жінок та пар репродуктивного віку щодо прийняття рішення стосовно планування сім’ї та репродуктивного здоров’я, використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи не планованій вагітності та абортам шляхом проведення широкомасштабної інформаційної кампанії  на території Закарпатської області.

Програма «Здоров’я жінок України» - це п’ятирічна Програма (2011-2016 рр.) Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Програма впроваджується Інститутом досліджень і тренінгів імені Джона Сноу в партнерстві з Фондом «Здоров’я жінки та планування сім’ї» - українською неурядовою організацією, що працює в сфері планування сім’ї та репродуктивного здоров’я та є членом Міжнародної федерації планування сім’ї.
 
Мета програми «Здоров’я жінок України» - сприяти збереженню репродуктивного здоров’я жінок та пар України шляхом покращення використання сучасних та ефективних методів контрацепції як альтернативи непланованій вагітності та абортам. Для досягнення мети Програма працює з українськими неурядовими організаціями, підтримуючи їхні ініціативи, спрямовані на зміну ставлення населення і створення сприятливих політик на національному та місцевому рівнях, а також зміцнюючи їх організаційну спроможність.

 



За матеріалами: Новини сьогодні
14-05-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11452

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]