Головна » 2017 » Вересень » 18 » Закарпатського прокурора мільйонні статки

Закарпатського прокурора мільйонні статки

Звідки у тітки першого заступника обласного прокурора Закарпаття 11, 9 млн. грн. - питає у власному ФБ громадський активіст, адвокат Олександр Пересоляк.

Нещодавно перший заступник прокурора Закарпаття Шимон Іван Петрович потрапив у поле зору розслідування «PROSUD». Причиною цього стали просто захмарні статки чиновника обласної прокуратури. Як виявили журналісти найбільшою кількістю цінного майна за традицією володіють члени родини, яких ви не побачите в декларації. Зокрема 59-річна матір Івана Шимона Василина Михайлівна має у власності:
- квартиру площею 73 м² в Ужгороді, на вулиці Університетській, 25;
- офісну будівлю площею 1020 м² в Ужгороді;
- 50 % земельної ділянки площею 0.1 га в с. Минай.

Детальніше: http://blog.prosud.info/shimon_ivan_petrovich.html

Однак, журналісти накопали ще дещо, що як нам стало відомо пізніше просто збісило прокурора: в сторону посипалися погрози судовими процесами та переслідуваннями. Вони були змушені зняти цю інформацію.

Ось ця інформація - неймовірно багата односельчанка Івана Шимона - Шимон Галина Михайлівна. Вона ймовірно приходиться тіткою першому заступнику прокурора Закарпаття.

На Шимон Галину Михайлівну записана будівля колишнього Брокбізнесбанку на м. Ужгород, Православна наб., 7, яка придбана нею 03.06.2016 року за 11 954 052,0 грн.

Про те, що Шимон Галина Михайлівна є "піджаком" і ймовірно тіткою першого заступника обласного прокурора свідчить наступне:

1. Вона майже одного віку із мамою прокурора Шимон Василиною Михайлівною та має однакове по батькові та ще й родом із одного села: Данилово Хустського району.

2. Вона отримала земельну ділянку неподалік від дружини прокурора в с.Невицьке, Ужгородського району.

3. В будівлі м. Ужгород, Православна наб., будинок 7, як нам відомо знаходиться візовий цент брата прокурора.

Забагато співпадінь, чи не так?

Чи є тіткою першого заступника прокурора Закарпаття Івана Шимона захмарно багата мешканка с. Данилово, Хустського району Шимон Галина Михайлівна? І що ще приховав від декларування прокурор? Як гадаєте?


За матеріалами: Новини сьогодні
18-09-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1730

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]