Головна » 2013 » Серпень » 13 » Закарпаття готується до проведення Днів туризму

Закарпаття готується до проведення Днів туризму

У вівторок, 13 серпня, під головуванням першого заступника голови Закарпатської ОДА Ігоря Свища пройшла робоча нарада з питань організації та підготовки до проведення Днів туризму на Закарпатті, під час яких в Ужгороді відбудеться ХІІ Міжнародна виставка-ярмарок «Тур’євроцентр-Закарпаття 2013» та туристичний фестиваль «Євро Карпати-2013».

Виставка та фестиваль пройдуть в обласному центрі наступного місяця – 14 та 15 вересня у приміщенні обласного музично-драматичного театру імені братів Шерегіїв та на сусідній площі. Участь у цих заходах візьмуть представники бізнесу та «зеленого» сільського туризму з усіх районів та міст Закарпаття. Програмою вже заплановано проведення в рамках виставки та ярмарку показових виступів зі спортивного туризму, конкурсу на кращий туристичний фільм та фотографію, презентацію закарпатських вузів, які готують фахівців для туристичної галузі, та представлення сільського туризму: майстер-класи із приготування національних страв, виготовлення виробів народних промислів, дегустація вин та продуктів з меду.
На сьогоднішній нараді делегати від районних та міських адміністрацій саме обговорили з організаторами основні нюанси підготовки та проведення Днів туризму. Наразі райони саме працюють над підбором учасників та своїх представників для ярмарку та фестивалю.
- Глава держави нині доручив нам приділити туристичній галузі особливу увагу та зробити все можливе для того, щоб вона піднялася на новий рівень. Тому ми повинні підійти до підготовки та проведення цьогорічного фестивалю максимально професійно та з натхненням. Закарпаттю є чим похвалитися, є що показати. У нашого краю на рідкість багато родзинок та унікальних особливостей і те, як ми представимо їх наступного місяця, зможе багато чого сказати про нашу роботу та про те, що ще необхідно зробити, щоб закарпатський туризм жив та розвивався. Тому чекаю від вас усіх повної віддачі, - звернувся до присутніх на нараді Ігор Свищо.

Прес-центр ОДА

За матеріалами: Новини сьогодні
13-08-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11147

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]