Головна » 2018 » Грудень » 24 » «Закарпаття використало 97 відсотків Дорожнього фонду на ремонт автодоріг, решта коштів піде на утримання доріг у зимовий період»- Москаль

«Закарпаття використало 97 відсотків Дорожнього фонду на ремонт автодоріг, решта коштів піде на утримання доріг у зимовий період»- Москаль

Москаль: «Закарпаття використало 97 відсотків Дорожнього фонду на ремонт автодоріг, решта коштів піде на утримання доріг у зимовий період»

Станом на суботу

Станом на 22 грудня Закарпатська область використала 212 мільйонів 199,478 тисяч гривень із 218 мільйонів 740,300 тисяч гривень субвенції з державного бюджету на середній поточний та капітальний ремонт автодоріг обласного, районного та комунального значення.

У відсоткових показниках використання коштів становить 97%. Решта 6,5 мільйонів гривень залишається на утримання обласних і районних доріг у зимовий період (закупівля солі та сипучих матеріалів, пального, виплата зарплати працівникам Облавтодору тощо).

Якщо цих коштів виявиться недостатньо, додаткове фінансування на утримання доріг виділять місцеві бюджети.

– Таким чином крики деяких наших «доброзичливців» про провал освоєння коштів Дорожнього фонду на Закарпатті – це всього-на-всього нереалізовані бажання попіаритися на тему «все пропало», – наголошує Геннадій Москаль.

– Так, на Закарпатті ще залишається маса невідремонтованих доріг, але в межах фінансування, виділеного для відновлення дорожнього покриття, ми зробили все по максимуму. Стільки ремонтів, як за останні три роки, в області не робилося з часу здобуття Україною незалежності.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-12-2018
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1499

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]