Головна » 2019 » Січень » 25 » Заходи антикорупційного спрямування проводять прикордонники мукачівського загону

Заходи антикорупційного спрямування проводять прикордонники мукачівського загону

Протидія корупції є пріоритетним питанням в діяльності Державної прикордонної служби України. В прикордонному відомстві заходи спрямовані на протидію протиправній діяльності на державному кордоні та корупційним проявам серед персоналу носять системний характер. Такі заходи покликані задля формування у військовослужбовців принципової позиції нетерпимості до корупційних правопорушень.

З метою запобігання порушень антикорупційного законодавства та формування свідомої доброчесної поведінки учасників прикордонного руху у Мукачівському прикордонному загоні проводиться антикорупційний тижневик під назвою “Кордон не місце для корупції”. В рамках тижневика в усіх пунктах пропуску, що є на ділянці відповідальності Мукачівського прикордонного загону, громадянам, які перетинають кордон впродовж тижня роздаватимуть флаєра. У запропонованих флаєрах міститься інформація про відповідальність за пропонування та вимагання неправомірної вигоди, а також телефони за якими можна звернутись у разі якщо особа стала свідком протиправної діяльності на кордоні.

Головним завданням таких заходів є нагадування про те, що втягування у протиправну діяльність шляхом пропонування хабарів, або ж вимагання хабарів є злочином та тягне за собою кримінальну відповідальність.

Основним закликом тижневика є слова “Зупинимо корупцію разом!” адже корупція – це є злочин, який тягне за собою покарання, а у випадку системної безкарності – соціальний та економічний занепад.

Керівництво Мукачівського загону звертається із застереженням та проханням до усіх громадян, не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Тільки спільними зусиллями вдасться подолати таке ганебне явище, як корупція, інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-01-2019
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1580

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]