Головна » 2016 » Грудень » 31 » Закупили нове обладнання у Чопську лікарню та виділили авто для лікарів

Закупили нове обладнання у Чопську лікарню та виділили авто для лікарів

У Чопську лікарню закупили нове обладнання та виділили авто для лікарів.

З 1 вересня поточного року Чопська міська лікарня почала повністю надавати первинну медико-санітарну допомогу. Для її ефективної роботи було закуплено медичне обладнання.

Зокрема, було закуплено високочастотний електрохірургічний електрокоагулятор, центрифуга лабораторна, термостат електричний сухоповітряний. Центрифуга необхідна для проведення аналізів крові: розділення крові на фракції і отримання сироватки потрібна для аналізів.

Термостат — апарат, який підтримує сталу температуру при лабораторному дослідженні крові. Електрокоагулятор використовується в хірургії, стоматології та косметології. За його допомогою можна видаляти доброякісні новоутворення (родимки, бородавки, папіломи тощо), рубці, проводити конізацію шийки матки, використовувати для розрізання м’яких тканин тощо, це повідомляє Чопська міська рада.

“Аби лікарі могли приїхати на виклики пацієнтів до них додому рішенням сесії міської ради був переданий у користування автомобіль. Для стабілізації роботи персоналу придбана оргтехніка. Крім того, для збереження коштів за теплопостачання встановлено лічильник тепла, котрий допоміг суттєво зекономити кошти”, – сказано в повідомленні.

Також зазначається, що триває укомплектування штату лікарів, і після його остаточного утвердження, інформація буде оновлена на сайті міської ради.

пише «Карпатський об’єктив»

 


За матеріалами: Новини сьогодні
31-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1924

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]