Головна » 2019 » Травень » 15 » Запрошують на «Плогінг» ужгородців

Запрошують на «Плогінг» ужгородців

Ужгородців запрошують на «Плогінг»

Представники молодіжної організації “ФРІ”, спільно з іншими активістами міста Ужгород запрошують мешканців міста на акцію “Плогінг”, що пройде о 15:00 у парку Перемоги (озеро Кірпічка). Більше інформації про акцію додаємо нижче.

Контактна особа на місце проведення:

066 538 6704 – Надія

Плогінг в Ужгороді – турбуватися про довкілля значить турбуватися про себе.

Останнім часом все більш гостро постають питання, що стосуються екологічного стану населених місць, природних угруповань та і всієї планети. Однією з найбільш неприємних проблем, з якою кожен особисто стикається щоденно – це повсюдна засміченість. Якраз для вирішення даної проблеми і виник такий молодіжний еко-спортивний рух як плогінг. Концепт його доволі простий – замість пробіжки засміченими вулицями, бігуни беруть із собою пакет та під час заняття прибирають узбіччя. Це дає можливість провести час з користю не тільки для свого здоров’я, але й для навколишнього середовища.

Саме з цією метою група активістів міста Ужгород спільно з молодіжними організаціями вирішили влаштувати захід, в якому запрошують всіх охочих долучитись до даного руху. Подія відбуватиметься 15 травня за адресою м. Ужгород, парк Перемоги, з 12:00.

Цим заходом активісти хочуть не тільки розповсюдити ідею екологічної самосвідомості та очистити певну ділянку території, але й звернути увагу містян на проблему загрози забудови парку Перемоги, в народі знаним як “Кірпічка”, який є зеленою зоною міста зі штучною водоймою та потенційно придатний для створення культурно-рекреаційної платформи. Збереження даної території парку є важливим кроком на шляху до створення сучасного екологічного міста, а отже міста здорових людей, які дбають про своє майбутнє!


За матеріалами: Новини сьогодні
15-05-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1543

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]