Головна » 2017 » Лютий » 9 » Запустив новий рейс «Тячів – Карлові Вари» «Закарпатавтотранс»

Запустив новий рейс «Тячів – Карлові Вари» «Закарпатавтотранс»

09 лютого ПрАТ “Закарпатавтотранс” відкриває продаж квитків на автобусний рейс міжнародного сполучення “Тячів (UA) – Карлові Вари (CZ) ”, що вирушає у вівторок 13 лютого 2017 року.  Автобус міжнародного рейсу.

Посадка пасажирів здійснюється на автостанціях м. Тячів, м. Хуст, м. Мукачево, м. Ужгород. Наразі автобус курсуватиме з України щовівторка, та щосереди із Чехії в Україну, в подальшому також планується виконання рейсів по четвергах та неділях з України до Чехії та зворотні трансфери з Карлових Вар у п’ятницю та понеділок.

Трансфер з України до Чехії прокладено через Угорщину та Словаччину, що надає можливість здійснювати поїздки нашим пасажирам в такі європейські міста як: Дебрецен, Будапешт, Братіслава, Брно, Пльзень та кінцевий пункт прибуття Карлові Вари. Автобусний рейс буде здійснюватись комфортабельними автобусами 47 та 49 місць, NEOPLAN 516 SHD (2001 р та 2003 р.) класу “evro 4”, що оснащені кондиціонерами, опалювальною системою, телевізором, аудіо-відео система, міні-кухня, туалет та багажне відділення. Також додатковим автобусом слугуватиме NEOPLAN 313 (2003 р.) на 39 пасажирських місць, та мікроавтобус Volswagen Krarter (2007 р.) – 18 пасажирських місць, класу “evro 4”, оснащений DVD, кондиціонером, мікрофоном.

При купівлі квитка, в касах автовокзалів ПрАТ “Закарпатавтотранс”, на рейс “Тячів – Карлові Вари” діють постійні знижки, пише Тячів

Для дітей до 5 років без займання окремого місця – проїзд безкоштовно!

Дітям до 7 років з окремим місцем – знижка -50%

Студентам, за наявності міжнародного студентського квитка – 10%

Пасажирам похилого віку після 60 років – 10%


За матеріалами: Новини сьогодні
09-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1927

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]