Головна » 2013 » Лютий » 10 » Заряджати мобільні пристрої можна буде за допомогою температури тіла. ВІДЕО

Заряджати мобільні пристрої можна буде за допомогою температури тіла. ВІДЕО

Заряджати мобільні пристрої можна буде за допомогою температури тіла

Це може звучати як щось футуристичне, але цей новаторський новий винахід може дозволити використовувати тепло нашого тіла для вироблення електроенергії. Компанія Fujifilm розробила легку плівку, яка прилипає до шкіри і збирає теплову енергію вироблювану тілом, яка потім конвертується в електрику.

Пристрій, званий термоелектричним перетворювачем, означає, що ми, можливо, скоро зможемо заряджати наші смартфони, просто використовуючи нашу власну енергію. Це може покласти край традиційному способу застосування зарядних пристроїв від електричних розеток.

А за допомогою сонячних батарей, які роблять процес перетворення більш ефективним, генератор буде також в змозі заряджати більш потужні електричні пристрої, такі як ноутбуки і рідери.

Плівка може виявляти зміни температури навколишнього середовища всього на один градус Цельсія, що означає, що вона починає виробляти електрику відразу після зіткнення з шкірою. Схожі органічні продукти були вже створені в минулому, але новий матеріал є набагато більш ефективним, ніж будь-який інший попередній перетворювач.

Fujifilm випустить подальшу інформацію про пристрій на виставці JSAP Spring Meeting 2013, яка пройде з 27 до 30 березня в префектурі Канагава, Японія.

За матеріалами: Новини сьогодні
10-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11287

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]