Головна » 2017 » Листопад » 17 » Заселили 42 тисячі голів білого товстолоба, коропа та білого амура у водойми Закарпаття

Заселили 42 тисячі голів білого товстолоба, коропа та білого амура у водойми Закарпаття

У водойми Закарпаття заселили 42 тисячі голів білого товстолоба, коропа та білого амура

З 6 по 8 листопада 2017 року на території Виноградівського району Закарпатської області відбулося зариблення двох ставків. Вселення здійснювалось за кошти суб’єктів господарювання, які здійснюють рибогосподарську діяльність на даних водоймах.

В став площею 33,6 га, розташованого на території Теківської сільської ради, випущено 31 тис екз. молоді білого товстолоба, коропа та білого амура. У водойму «Сальва-2», що знаходиться на околиці м. Виноградів було вселено 10,6 тис екз. білого та строкатого товстолоба, білого амура, коропа, судака. Площа даного ставка становить 66,0 га.

У заході взяли участь представники Закарпатського рибоохоронного патруля, користувач, який здійснював зариблення, органи місцевого самоврядування та громадськість.

Держрибагентство та Закарпатський рибоохоронний патруль висловлюють подяку користувачу за небайдуже ставлення до рибних запасів України та покращення екологічної ситуації за рахунок зариблення.


За матеріалами: Новини сьогодні
17-11-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1711

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]