Головна » 2017 » Листопад » 3 » Застосувати до «пересічників» такі ж правила, як для нерезидентів Москаль запропонував митниці

Застосувати до «пересічників» такі ж правила, як для нерезидентів Москаль запропонував митниці

Пропозиція стосується лише Закарпатської області

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль підписав розпорядження «Про тимчасовий порядок перетину кордону в пунктах пропуску Закарпатської області транспортними засобами особистого користування з іноземною реєстрацією жителями Закарпатської області».

Як ідеться в документі, до законодавчого врегулювання цього питання Закарпатській митниці пропонується під час перетину митного кордону автомобілями особистого користування з іноземною реєстрацією застосовувати рівні умови щодо тимчасового порядку перетину кордону як нерезидентами, так і жителями Закарпатської області.

Зазначимо, що нерезидентами є юридичні особи або суб’єкти підприємницької діяльності, які здійснюють діяльність в одній державі, а проживають чи зареєстровані в іншій. Також нерезидентами є дипломатичні установи та міжнародні організації, які ведуть діяльність у відповідності з законодавством іншої держави. Нерезиденти мають право перебувати в Україні на нерозмитнених авто впродовж року з моменту в’їзду.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-11-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1680

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]