Головна » 2016 » Серпень » 9 » Затримали індійців, які намагалися потрапити до ЄС у дерев'яній коробці, на Закарпатті. ВІДЕО

Затримали індійців, які намагалися потрапити до ЄС у дерев'яній коробці, на Закарпатті. ВІДЕО

У селі Велика Копаня Виноградівського району Закарпаття прикордонники і поліція затримали двох жителів Івано-Франківської області, які переправляли трьох громадян Індії в Угорщину.

"Щоб замаскувати свої дії, учасники злочинної групи перевозили іноземців, помістивши їх у дерев'яний короб у вантажному мікроавтобусі", - повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

Одночасно в Києві правоохоронці затримали організатора каналу незаконної міграції - громадянина Шрі-Ланки, який постійно проживає в Україні. Іноземця взяли під час отримання ним частини грошей за переправлення - 100 тисяч гривень. Загалом свої послуги він оцінив у 300 тисяч гривень. За ці гроші організатор обіцяв доправити групу мігрантів в Угорщину.

Як зазначає Держприкордонслужба, ліквідувати канал незаконної міграції вдалося завдяки тривалим і копітким заходам прикордонного міжрайонного оперативно-розшукового підрозділу в Чернігівській області. Було відкрито кримінальне провадження, документування злочинних дій тривало не один місяць.

Раніше в Італії заарештували українців, які на човні переправляли мігрантів.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1815

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]