Головна » 2013 » Листопад » 8 » Завтра в Ужгороді пройде вечір джазової музики

Завтра в Ужгороді пройде вечір джазової музики

9 листопада в 19:00 в Мистецькому центрі «Галерея ІЛЬКО» відбудеться вечір джазової музики.

Електро-акустичний проект Андрія Арнаутова «Triangular Matrix» виконує музику в стилях ethnojazz, world music, trip-hop.

В складі групи: Назгуль Шукаєва - вокал; Андрій Арнаутов - бас гітара, клавишні, електроніка; Любко Мариаш - перкусія; Михайло Балог - саксофони, флейта бансурі.

«Triangular Matrix» відрізняється від інших проектів музиканта різноманітними джазовими стилями, сучасним і збалансованим звучанням.

Виступ відбудеться під час експозиції виставки творів всесвітньо відомого художника Віктора Вазарелі - засновника стилю op-art.

Довідка:
Андрій Арнаутов – відомий джазовий музикант, композитор, продюсер. Після закінчення навчання в Московському музичному училищі ім. Гнесіних переїздить в США. Свою кар’єру починає в Чікаго. Там йому посчастило грати з трубачом Роном Фріменом та барабанщиком Полом Вертіко. У Бостоні отримує освіту в одном з найпрестижніших музичних учбових закладів - у коледжі Берклі. Адміністрація Берклі надала Андрію повну стипендію на навчання. Що є великою рідкістю. Вчився у басиста Оскар Стегнеро. Під час навчання в Берклі Арнаутов встиг попрацювати з найвідомішими джазменами - трубачом Роєм Харгроувом та вібрафоністом Віктором Мендозой.

Також співпрацював з піаністом Кеном Роудсом, з яким записав альбом "Noble Cause". Виступав з легендарним саксофоністом Арчі Шеппом, не менш відомим гітаристом Чарлі Бердом, скрипачом Вессером Клеменсом з барабанщиком Боббі Сенебрія, трубачом Мэнні Дьюреном, піаністом Хосе Рейесом.

В 2004-м році викладає музику на Ямайці, де співпрацює з головою "Інституту Боба Марлі" Естором Блеком в створенні музичної програми. Влітку 2004-го года Андрій повертається до Києв. Ім’я Андрія Арнаутова асоціюється з його інтернаціональним колективом "Велентайн Квартет", в складі якого саксофоніст Гетц Грюнберг (Німетчина), барабанщик Алексей Фантаєв (Ізраіль), піаністка Наталя Лебедєва (Україна).

За матеріалами: Новини сьогодні
08-11-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11231

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]